Bizimle çalıştınız ve istediğiniz skoru alamadınız, o zaman ödemiş olduğunuz tüm ücreti size kesintisiz olarak iade ediyoruz. Üstelik bunu resmi garanti belgesi ile yapıyoruz.
ÖSYM 2021 sınav takvimini açıkladı. Açıklanan sınav takvimine göre Nisan ve Ekim aylarında 2 adet YDS yapılacak. Ayrıca yeni sınav takvimine göre 9 adet e-YDS yapılacak. Ayrıntılar makalemizde.
ÖSYM her yıl Aralık ayında bir sonraki yılın sınav takvimini açıklamasına rağmen bu yıl bu gelenek sürdürülmedi. 2021 yılına girdik ve makaleyi yazdığımız Ocak ayının 2. haftası itibariyle hala sınav takvimi açıklanmadı. Ayrıntılar makalemizin devamında...
2020 yılı tüm dünya ve ülkemiz açısından çok zorlu geçiyor. Pandemi nedeniyle MArt ayından itibaren ülkemizde birçok sınav ertelenmişti. Bu sınavlardan biri de YDS. İki defa ertelenen sınav 27 Eylül 2020 tarihinde sonunda yapıldı. Şimdi öğrencilerimiz ve tüm adaylar için sınavın genel bir analizini yapalım.
Uzmanyds.com olarak tam 16 yıldır online YDS eğitimleri veriyoruz. Sadece ders videolarının sunulduğu tek düze bir eğitim değil, adayın seviyesi, hedefi ve sınav tarihine göre kişisellleştirilen online bir eğitim sunuyoruz. Ayrıca hedeflediği puana ulaşamayan adayların tamamının ücretini iade ediyoruz. Devamı makalemizde.
Nisan 2020 YDS sınavından önce güncel ÖSYM sınav sistemine göre YDS konu dağılımına makalemizden ulaşabilirsiniz. YDS / e-YDS sınavlarında hangi konudan kaç soru çıkıyor? Nelere dikkat etmeliyiz? gelin birlikte inceleyelim.
YDS'de başarılı olabilmek için sınavdan önce bol bol deneme sınavı çözmenizi tavsiye ediyoruz. Eksik konuların tespit edilmesi, kelime dağarcığının geliştirilmesi, soru çözme ve sınav deneyiminin artırılması için deneme bol bol deneme sınavı çözmelisiniz. Ücretsiz YDS deneme sınavları makalemizde....
ÖSYM 2020 sınav takvimini açıkladı. Açıklanan sınav takvimine göre Nisan ve Ekim aylarında 2 adet YDS yapılacaktı. Fakat Koronavirüs tedbirleri kapsamında sadece Eylül ayında 1 adet YDS yapılacak. Makalemizden ayrıntılı 2020 YDS e-YDS sınav takvimine ulaşabilirsiniz.
Özellikle akademik kariyer düşünenlerin önündeki engellerden bir tanesi İngilizce sınavları. Yüksek lisans, doktora ve doçentlik başvurularının tamamında geçerli olan YDS adayların tercihleri arasında. Sadece akademik kariyer için değil birçok alanda YDS sınav sonucuna ihtiyacınız olacak. Hal böyle olunca kaliteli bir YDS / e-YDS eğitimi arayışına giriyor adaylar. Peki YDS / e-YDS eğitiminde %100 başarı garantisi vaadlerinin ya da ücret iade garantilerinin gerçeklik payı var mı? Bu sorunun yanıtını tüm online eğitimlerimizde kullandığımız UZMANDİL ONLINE EĞİTİM MODELİ ile verelim.
YDS / e-YDS tamamen gramer, kelime ve okuma ağırlıklı bir sınavdır. Bu 3 bileşenden biri eksik olduğu zaman hedeflediğiniz başarıya ulaşmanız mümkün olmayacaktır. YDS gramer konularına çalışmak isteyip te nereden başlayacağını ya da hangi konuları çalışacağını bilemeyen adaylar için YDS GRAMER konu listesini paylaşıyoruz. Bu konulara sırasıyla çalıştığınız zaman gramer bölümünde herhangi bir sıkıntınız kalmayacaktır.
YDS sınavında toplam 80 soru vardır. 80 soruyu cevaplamanız için 180 dakika süreniz vardır. Soruların tamamı çoktan seçmeli ve 5 şıktan oluşur. Yanlış cevaplar doğruları götürmez. Önemli olan kaç tane doğru yaptığınızdır. Peki kaç doğru kaç puan getirir? Cevabı makalemizde.
Özellikle son yıllarda yüz yüze eğitimin alternatifi olarak online eğitimlerin yaygınlaştığını görüyoruz. İngilizce sınavlara hazırlık sürecinde artık birçok aday yüz yüze eğitim yerine online eğitimi tercih ediyor. İnternet ve mobil altyapısının yaygınlaşması, internet hızlarının artması ve online içerik üretiminin ciddi oranda artmasıyla eğitimciler ve öğrencilerin buluşma noktası online eğitimlere kaymaya başladı. Her ne kadar online eğitimler yaygınlaşsa yüz yüze eğitimden vazgeçmeyen öğrenciler de yok değil. Bu makalemizde hangi tür öğrenciler için hangi eğitim modeli uygundur? Online eğitim ve yüz yüze eğitimin avantajları, dezavantajlarına değinelim ve ayrıntılı bir şekilde iki eğitim modelini birlikte inceleyelim.
45 gün gibi kısa bir sürede YDS sınavında 55 skoruna ulaşmak imkansız değil. Hatta herhangi bir dershaneye gitmeden bunu kendi başınıza da başarabilirsiniz. Makalemizde sizi çok kısa sürede 55 ve üzeri puanlara ulaştıracak ipuçlarını paylaşıyoruz.
YDS (Yabancı Dil Sınavı) ülkemizde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen yabancı dil sınavıdır. Akademik kariyer yapmak isteyenler (yüksek lisans, doktora, doçentlik başvurusu), dil tazminatı almak isteyen kamu personelleri, kamu kurumları ve özel sektörde yabancı dil yeterliliği isteyen kurumlara başvuru yapmayı düşünenler, TUS-DUS sınavlarına girecek olanlar, üniversitelerin hazırlık sınıflarını atlamak isteyenler gibi çok geniş bir yelpazede YDS'ye ihtiyaç duyulmaktadır. ÖSYM tarafından YDS'nin yanı sıra bir de e-YDS yapılmaktadır. Bu makalemizde iki sınavı ayrıntılı bir şekilde inceliyoruz.
Ülkemizde İngilizce yeterlilikleri belgelemek için birçok İngilizce sınav yapılmakta. YDS, YÖKDİL, TIPDİL sınavları ülkemiz tarafından gerçekleştirilen yerli sınavlar. Bir de IETLS, TOEFL, PTE gibi ülkemizde yabancı kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen uluslararası geçerliliği olan sınavlar bulunmakta. Bu yazımızda sınavların yapıldığı illeri toplu bir liste şeklinde sizlere sunduk.
Ülkemizde yabancı dil puanına ihtiyacı olanların önünde birçok seçenek bulunuyor. Ülkemizin yaptığı yerli sınavlar ve yabancı kuruluşlar tarafından yapılan uluslararası geçerliliği olan sınavlar. Bu makalemizde hangi sınavı seçmeniz gerekiyor? Ayrıntılı bir şekilde inceledik.