YDS / e-YDS Akademik Yazılar

YDS / e-YDS Akademik Yazılar

30 GÜNDE 4000 YDS KELİMESİ ÖĞRENİN.

30 GÜNDE 4000 YDS KELİMESİ ÖĞRENİN.

İngilizce kelime eğitimiyle ilgili birçok yöntem duymuşsunuzdur. Okuyarak öğrenme, yazarak öğrenme, kelime kartları oluşturma, cümle kurma, ezberleme, kelime oyunlarıyla öğrenme, hafıza teknikleriyle öğrenme vb... Hangi tekniği kullanırsanız kullanın temel amacın kelimeyi ezberlemekten çok uzun süreli kalıcı öğrenmenin gerçekleşmesi olmalıdır. Kısa sürede yüzlerce kelime ezberleyebilirsiniz. Ezberlediğiniz bu kelimeleri eğitim süreciniz boyunca farklı format ve sorularda sürekli karşınıza getiren bir sistem yoksa bu kelimeleri öğrendiğiniz hızda unutursunuz. Kalıcı öğrenmeyi gerçekleştiremezsiniz. Bu makalemizde yaklaşık 15 yıldır sürekli geliştirerek tüm İngilizce eğitimlerimizde kullandığımız sanal zeka tabanlı ve hafıza tekniklerinin kullanıldığı kelime öğretme sistemimizden bahsedeceğiz. Uyguladığımız yöntemle çok kısa sürede 4000 YDS kelimesini kalıcı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Detaylar makalemizde...

devamını oku
YDS, YÖKDİL DETAYLI KARŞILAŞTIRMA. YDS ve YÖKDİL farkı nedir?

YDS, YÖKDİL DETAYLI KARŞILAŞTIRMA. YDS ve YÖKDİL farkı nedir?

Ülkemizde ÖSYM tarafından yapılan 2 İngilizce sınavını inceleyeceğiz bu yazımızda. Bu sınavlar farklı dillerde de gerçekleştiriliyor ama biz İngilizce sınavı açısından değerlendireceğiz. YDS (Yabancı Dil Sınavı)  ve YÖKDİL. YÖKDİL daha önce Ankara Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle yapılırken 2019 Kasım YÖKDİL sınavından itibaren ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. Ayrıntılar makalemizde.

devamını oku
YDS'DE KAÇ DOĞRU KAÇ PUAN GETİRİR?

YDS'DE KAÇ DOĞRU KAÇ PUAN GETİRİR?

YDS sınavında toplam 80 soru vardır. 80 soruyu cevaplamanız için 180 dakika süreniz vardır. Soruların tamamı çoktan seçmeli ve 5 şıktan oluşur. Yanlış cevaplar doğruları götürmez. Önemli olan kaç tane doğru yaptığınızdır. Peki kaç doğru kaç puan getirir? Cevabı makalemizde.

devamını oku
YDS'DE EN FAZLA ÇIKAN PHRASAL VERBS LİSTESİ. 11-20 RESİMLİ

YDS'DE EN FAZLA ÇIKAN PHRASAL VERBS LİSTESİ. 11-20 RESİMLİ

YDS, YÖKDİL, TIPDİL, YKS İngilizce sınavlarında en fazla sorulan Phrasal Verb'leri sizin için derledik. Resimli  Phrasal Verb'lerin tüm anlamlarını bira araya getiren görseller hazırladık. Görsellerde phrasal verb'lerin en çok kullanılan anlamlarını bulabileceksiniz. Bu sayfamızda 11-20. sıradaki phrasal verb listesine yer verilmiştir.

devamını oku
YDS'DE EN FAZLA ÇIKAN PHRASAL VERBS LİSTESİ. 1-10 RESİMLİ

YDS'DE EN FAZLA ÇIKAN PHRASAL VERBS LİSTESİ. 1-10 RESİMLİ

YDS, YÖKDİL, TIPDİL, YKS İngilizce sınavlarında en fazla sorulan Phrasal Verb'leri sizin için derledik. Resimli  Phrasal Verb'lerin tüm anlamlarını bira araya getiren görseller hazırladık. Görsellerde phrasal verb'lerin en çok kullanılan anlamlarını bulabileceksiniz. Bu sayfamızda ilk 10 phrasal verb listesine yer verilmiştir.

devamını oku
YDS EĞİTİMİNDE ONLINE EĞİTİM Mİ YÜZ YÜZE EĞİTİM Mİ?

YDS EĞİTİMİNDE ONLINE EĞİTİM Mİ YÜZ YÜZE EĞİTİM Mİ?

Özellikle son yıllarda yüz yüze eğitimin alternatifi olarak online eğitimlerin yaygınlaştığını görüyoruz. İngilizce sınavlara hazırlık sürecinde artık birçok aday yüz yüze eğitim yerine online eğitimi tercih ediyor. İnternet ve mobil altyapısının yaygınlaşması, internet hızlarının artması ve online içerik üretiminin ciddi oranda artmasıyla eğitimciler ve öğrencilerin buluşma noktası online eğitimlere kaymaya başladı. Her ne kadar online eğitimler yaygınlaşsa yüz yüze eğitimden vazgeçmeyen öğrenciler de yok değil. Bu makalemizde hangi tür öğrenciler için hangi eğitim modeli uygundur? Online eğitim ve yüz yüze eğitimin avantajları, dezavantajlarına değinelim ve ayrıntılı bir şekilde iki eğitim modelini birlikte inceleyelim.

devamını oku



Ücret İadeli Eğitim Modeli

Bizimle çalıştınız ve istediğiniz skoru alamadınız, o zaman ödemiş olduğunuz tüm ücreti size kesintisiz olarak iade ediyoruz. Üstelik bunu resmi garanti belgesi ile yapıyoruz.

% 100 Başarı Garantili Eğitim

Mevcut İngilizce seviyeniz, hedeflediğiniz puan ve sınava gireceğiniz tarihe göre ayarlanmış sadece size özel bir eğitim modeli düşünün. Üstelik hiçbir sınırlama olmadan kendi hızınızda 7-24 online çalışma imkanı.

yds Ders Örnekleri

Önce Tüm Sistemi Keşfet!

Demo eğitim videolarımızı izleyerek eğitim kalitemizi satın almadan önce keşfedebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz üye olarak çalışma sistemimizi deneyebilirsiniz.

HEDEFLEDİĞİNİZ SKORA ULAŞAMAZSANIZ ÖDEDİĞİNİZ ÜCRETİN TAMAMINI HEMEN İADE EDİYORUZ!