YDS / e-YDS Akademik Yazılar

YDS / e-YDS Akademik Yazılar

UZAKTAN YDS İLE HEDEFİNİZE EVİNİZDEN ULAŞIN!

UZAKTAN YDS İLE HEDEFİNİZE EVİNİZDEN ULAŞIN!

Uzmanyds.com olarak tam 16 yıldır online YDS eğitimleri veriyoruz. Sadece ders videolarının sunulduğu tek düze bir eğitim değil, adayın seviyesi, hedefi ve sınav tarihine göre kişisellleştirilen online bir eğitim sunuyoruz. Ayrıca hedeflediği puana ulaşamayan adayların tamamının ücretini iade ediyoruz. Devamı makalemizde.

devamını oku
YDS / e-YDS EĞİTİMİNDE YÜZDE 100 BAŞARI GARANTİSİ MÜMKÜN MÜ?

YDS / e-YDS EĞİTİMİNDE YÜZDE 100 BAŞARI GARANTİSİ MÜMKÜN MÜ?

Özellikle akademik kariyer düşünenlerin önündeki engellerden bir tanesi İngilizce sınavları. Yüksek lisans, doktora ve doçentlik başvurularının tamamında geçerli olan YDS adayların tercihleri arasında. Sadece akademik kariyer için değil birçok alanda YDS sınav sonucuna ihtiyacınız olacak. Hal böyle olunca kaliteli bir YDS / e-YDS eğitimi arayışına giriyor adaylar. Peki YDS / e-YDS eğitiminde %100 başarı garantisi vaadlerinin ya da ücret iade garantilerinin gerçeklik payı var mı? Bu sorunun yanıtını tüm online eğitimlerimizde kullandığımız UZMANDİL ONLINE EĞİTİM MODELİ ile verelim.

devamını oku
YDS EĞİTİMİNDE ONLINE EĞİTİM Mİ YÜZ YÜZE EĞİTİM Mİ?

YDS EĞİTİMİNDE ONLINE EĞİTİM Mİ YÜZ YÜZE EĞİTİM Mİ?

Özellikle son yıllarda yüz yüze eğitimin alternatifi olarak online eğitimlerin yaygınlaştığını görüyoruz. İngilizce sınavlara hazırlık sürecinde artık birçok aday yüz yüze eğitim yerine online eğitimi tercih ediyor. İnternet ve mobil altyapısının yaygınlaşması, internet hızlarının artması ve online içerik üretiminin ciddi oranda artmasıyla eğitimciler ve öğrencilerin buluşma noktası online eğitimlere kaymaya başladı. Her ne kadar online eğitimler yaygınlaşsa yüz yüze eğitimden vazgeçmeyen öğrenciler de yok değil. Bu makalemizde hangi tür öğrenciler için hangi eğitim modeli uygundur? Online eğitim ve yüz yüze eğitimin avantajları, dezavantajlarına değinelim ve ayrıntılı bir şekilde iki eğitim modelini birlikte inceleyelim.

devamını oku



Ücret İadeli Eğitim Modeli

Bizimle çalıştınız ve istediğiniz skoru alamadınız, o zaman ödemiş olduğunuz tüm ücreti size kesintisiz olarak iade ediyoruz. Üstelik bunu resmi garanti belgesi ile yapıyoruz.

% 100 Başarı Garantili Eğitim

Mevcut İngilizce seviyeniz, hedeflediğiniz puan ve sınava gireceğiniz tarihe göre ayarlanmış sadece size özel bir eğitim modeli düşünün. Üstelik hiçbir sınırlama olmadan kendi hızınızda 7-24 online çalışma imkanı.

yds Ders Örnekleri

Önce Tüm Sistemi Keşfet!

Demo eğitim videolarımızı izleyerek eğitim kalitemizi satın almadan önce keşfedebilirsiniz. Ayrıca ücretsiz üye olarak çalışma sistemimizi deneyebilirsiniz.

HEDEFLEDİĞİNİZ SKORA ULAŞAMAZSANIZ ÖDEDİĞİNİZ ÜCRETİN TAMAMINI HEMEN İADE EDİYORUZ!